Tigplant in Enschede

Tigplant ontwerpt en bouwt websites. Daarnaast verzorgt Tigplant ook grafisch ontwerp voor u.

Tigplant is gevestigd in Enschede en doet opdrachten in heel Nederland. Tigplant gaat graag het gesprek met u aan en houdt van een persoonlijke benadering.

Missie en visie

Tigplant heeft als missie om mooi, betaalbaar, functioneel en uniek ontwerp te realiseren op het gebied van webdesign en grafische vormgeving.

Tigplant realiseert dat door goed te luisteren, door te vragen, mee te denken en door al bij het ontwerp rekening te houden met de doelgroep van de klant.

Klanten

Tigplant doet graag opdrachten voor bedrijven die werkzaam zijn in de medische industrie, het MKB, medische professionals, kleine en startende ondernemers in de dienstverlening en iedereen die zich aangetrokken voelt door mijn werk. Prettig samenwerken staat voorop. Klanten zijn bijvoorbeeld een medische distributeur, een psycholoog of een dansschool.

Organisatie Tigplant grafisch ontwerp en webdesign

Frouke TigchelaarTigplant is de creatieve fabriek van Frouke Tigchelaar en bevindt zich in Enschede. In 2018 heeft Frouke haar droom gerealiseerd en is ze haar eigen bedrijf in grafisch ontwerp en webdesign begonnen.

Frouke heeft meer dan twintig jaar ervaring als grafisch ontwerper in de medische industrie.

Achtergrond Frouke

Na het VWO heeft Frouke op de Hogeschool Enschede (Saxion) het HBO diploma Medische Elektrotechniek behaald.

Ook heeft ze een 5-jarige deeltijd opleiding beeldende kunst gevolgd bij de Nieuwe Akademie Utrecht (NAU). Naast haar baan heeft ze zich altijd met kunst, dans en de bouw van websites bezig gehouden.

Afgelopen jaar heeft Frouke de certificaten Webdesigner en Front-end developer bij het College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam gehaald. Op dit moment is ze daar bezig met de module Web developer. Tezamen vormen de drie modules de opleiding MultiMedia Engineer.

Naam 'Tigplant'

De bedrijfsnaam moest zowel in het Engels als in het Nederlands goed klinken, iets organisch, iets industrieels en iets persoonlijks bevatten en de domeinnaam moest vrij zijn. ‘Tigplant’ voldeed aan de gestelde eisen en zorgde voor inspiratie en ideeën voor een logo.