Tigplant in Enschede

Tigplant ontwerpt en bouwt websites. Daarnaast verzorgt Tigplant ook grafisch ontwerp voor u.

Tigplant is gevestigd in Enschede en doet opdrachten in heel Nederland. Tigplant gaat graag het gesprek met u aan en houdt van een persoonlijke benadering.

Missie en visie

Tigplant heeft als missie om mooi, betaalbaar, functioneel en uniek ontwerp te realiseren op het gebied van webdesign en grafische vormgeving.

Tigplant realiseert dat door goed te luisteren, door te vragen, mee te denken en door al bij het ontwerp rekening te houden met de doelgroep van de klant.

Klanten

Tigplant doet graag opdrachten voor bedrijven die werkzaam zijn in de medische industrie, het MKB, medische professionals, kleine en startende ondernemers in de dienstverlening en iedereen die zich aangetrokken voelt door mijn werk. Prettig samenwerken staat voorop. Klanten zijn bijvoorbeeld een medische distributeur, een psycholoog of een dansschool.

Organisatie Tigplant grafisch ontwerp en webdesign

Frouke TigchelaarTigplant is de creatieve fabriek van Frouke Tigchelaar. In 2018 heeft Frouke haar droom waar gemaakt en is haar eigen bedrijf in grafisch ontwerp en webdesign in Enschede begonnen.

Frouke heeft meer dan twintig jaar ervaring als grafisch ontwerper in de medische industrie.

Achtergrond Frouke

Na het VWO heeft Frouke op de Hogeschool Enschede (Saxion) het HBO diploma Medische Elektrotechniek behaald.

Ook heeft ze een 5-jarige deeltijd opleiding beeldende kunst gevolgd bij de Nieuwe Akademie Utrecht (NAU). Naast haar baan heeft ze zich onder andere met kunst, dans en websitebouw bezig gehouden.

In 2018 en 2019 heeft Frouke de certificaten Webdesigner, Front-end developer en Web developer behaald bij het College of MultiMedia (CMM) te Amsterdam.

Tezamen vormen de drie modules de tweejarige opleiding MultiMedia Engineer.

Naam 'Tigplant'

Frouke is op zoek gegaan naar een bedrijfsnaam

  • die iets organisch bevat
  • die iets industrieels bevat
  • die iets persoonlijks bevat
  • met een domeinnaam die vrij is
  • die ideeën voor een logo geeft
  • ruimte bevat voor uitbreiding
  • die zowel in het Nederlands als in het Engels kan

Zo is Tigplant ontstaan.