Werkwijze vormgeving

De werkwijze van Tigplant voor grafisch ontwerp is als volgt: we nemen het werk door en daarna krijgt u een offerte opgestuurd.
Neem contact op
Richtprijzen

Werkwijze webdesign

Het maken van een website is over het algemeen maatwerk. Voor de bouw van een website heeft Tigplant het volgende stappenplan ontwikkeld.
Neem contact op
Richtprijzen

1. Kennismaking

De opdracht voor het maken van een website begint vaak met een gesprek. Daarin komt onder meer aan bod of u de website zelf wil gaan beheren, of wil dat Tigplant dat voor u doet, wat uw budget is, wat u precies in gedachten heeft en wie uw klanten zijn.
Afhankelijk van uw wensen bespreken we de mogelijkheden, de tijdsplanning en de kosten. Daarna krijgt u een op maat gemaakte offerte en als de opdracht door gaat stuurt u de offerte ondertekend terug en gaat het werk van start.

2. Brainstormen over de website

Als de offerte akkoord is volgt een brainstorm sessie met u en eventueel meer personen waarin alle ideëen voor vormgeving, interactie en content van de website op tafel gelegd worden.

In dit stadium bestaan er geen slechte ideeën, alles mag. We bespreken uw visie en we definiëren uw doelgroep.

Na afloop inventariseert en categoriseert Tigplant de uitkomst van de sessie.

3. Ontwerp voor de website

De informatie uit de brainstorm sessie wordt de basis voor een aantal ontwerp voorstellen, de zogenaamde wireframes.

Wireframes zijn bedoeld om ontwerpfouten er in een vroeg stadium uit te halen, nog voor er met code begonnen wordt.

Ook wordt een flowchart gemaakt. Die geeft een goed beeld hoe de navigatie van de toekomstige website eruit komt te zien.

4. Feedback op het website ontwerp

U geeft daarop uw feedback en vervolgens werken we het plan bij. We gaan verder totdat we samen tot het eindproduct komen.

5. Ontwikkeling

Het ontwerp is klaar en goedgekeurd, nu gaan we verder. Tigplant start met de bouw van de website. Tussendoor krijgt u af en toe een update over de vordering van het bouwen. Na de oplevering van de site krijgt u van Tigplant een factuur.

6. Prijs van een website

Het maken van een website is over het algemeen maatwerk.

Na een vrijblijvend gesprek schat Tigplant in hoeveel tijd er voor uw project nodig is en maakt een offerte voor u.